بنزین ۶۰ هزار تومانی در سال آینده صحت ندارد
۱۸میلیون و ۷۰۰ هزار حداقل حقوق در سال ۱۴۰۵
سخنگوی دستگاه دیپلماسی: ایران با یک تیم کامل سیاسی، حقوقی، اقتصادی و فنی در ژنو حاضر شده است
پذیرهنویسی سیویکمین صندوق طلا از دوشنبه در بورس
عوارض ورود گردشگران خارجی مشخص شد
محل احتکار ارزاق عمومی در “قم” شناسایی شد
هویت فرهنگی شهر باید در المانهای شهری نمایان باشد
قالیباف: باید دو بار در سال حقوقها افزایش پیدا کند
مدیرکل دفتر غرب آسیا سازمان توسعه تجارت ایران، ضمن مقایسه حجم تجارت ایران با کشورهای غرب آسیا در ۹ ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته از افزایش حجم تجارت ایران با کشورهای عمان، قطر و امارات متحده عربی خبر داد.
سفیر ژاپن در تهران با بیان اینکه بخش اقتصادی سفارت طرحی کوتاه مدت برای همکاری دو کشور تدوین کرده است، گفت: میتوانیم علاوه روی تکنولوژی هوش مصنوعی و منابع انسانی متمرکز شده و سطح روابط را در این دو بخش گسترش دهیم. باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از اتاق بازرگانی ایران، «تسو کادا تاماکی» روز یکشنبه در نشستی با رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معاون و کشاورزی تهران اظهار داشت: برگزاری این نشست با فاصله اندک از فعال شدن مکانیزم ماشه، نشانه خوبی است.
در جلسه اخیر هیات سرمایه گذاری، هفتصد میلیون دلار سرمایهگذاری خارجی تصویب شد
رئیس جمهور گفت: در دو سال گذشته شاهد نسلکشی در غزه، ویرانی خانهها، نقض مکرر حاکمیت و تمامیت ارضی در لبنان، تخریب زیرساختهای سوریه و حمله به مردم یمن بودهایم.
توافقنامه ایران و جمهوری آذربایجان حجم تبادلات تجاری را از ۶۵۰ میلیون دلار به یک میلیارد دلار در سال افزایش دهد.
رئیس اتاق ایران گفت: این شکاف به روشنی نشاندهنده ظرفیتهای بزرگ برای گسترش همکاریهای تجاری دو کشور است.
رئیس جمهور ضمن تأکید بر ضرورت حفظ وحدت جهان اسلام و تقویت همکاریهای منطقهای، بر آمادگی ایران برای گسترش روابط اقتصادی و تجاری با آنکارا، تأکید کرد.
در سفر رئیسجمهور کشورمان به پاکستان، موافقتنامه دروازه مشترک مرزی گمرکی بین ایران و پاکستان امضا شد.
بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری با ۰.۴ درصد افزایش، به ۳۲۸۶ دلار و ۹۹ سنت رسید.