قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۲۲ آذرماه ۱۴۰۴
برگزاری جشنواره فروش فوقالعاده اصناف ویژه شب یلدا
پزشکیان: ساماندهی ناترازی انرژی نباید به معیشت مردم آسیب وارد کند
جشنواره علامه حلی به دنبال کشف استعدادهای پژوهشی حوزویان است
آغاز اجرای نسخه جدید طرح پزشکی خانواده و نظام ارجاع در پنج شهرستان
تولید بیش از ۱۲۷ هزار تن عسل در سالجاری
مهلت نهایی ثبت و تأیید اطلاعات حقوق و مزایا از اول تا ۱۵ دیماه اعلام شد
خروج صدها قلم کالای وارداتی از لیست دلار ۷۰ هزار تومانی
ایران در ۳ دسامبر توسعه دو میدان نفتی مشترک با عراق را آغاز کرد؛ میدانهایی که مجموع هدف تولید آنها ۹۰ هزار بشکه در روز است.
رئیس جمهور گفت: در دو سال گذشته شاهد نسلکشی در غزه، ویرانی خانهها، نقض مکرر حاکمیت و تمامیت ارضی در لبنان، تخریب زیرساختهای سوریه و حمله به مردم یمن بودهایم.
توافقنامه ایران و جمهوری آذربایجان حجم تبادلات تجاری را از ۶۵۰ میلیون دلار به یک میلیارد دلار در سال افزایش دهد.
رئیس اتاق ایران گفت: این شکاف به روشنی نشاندهنده ظرفیتهای بزرگ برای گسترش همکاریهای تجاری دو کشور است.
رئیس جمهور ضمن تأکید بر ضرورت حفظ وحدت جهان اسلام و تقویت همکاریهای منطقهای، بر آمادگی ایران برای گسترش روابط اقتصادی و تجاری با آنکارا، تأکید کرد.
در سفر رئیسجمهور کشورمان به پاکستان، موافقتنامه دروازه مشترک مرزی گمرکی بین ایران و پاکستان امضا شد.
بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری با ۰.۴ درصد افزایش، به ۳۲۸۶ دلار و ۹۹ سنت رسید.
رئیس شرکت توتالانرژیز اعلام کرد که جدیدترین تحریمهای اتحادیه اروپا که واردات فرآوردههای نفتی حاصل از نفت خام روسیه را ممنوع کرده، باعث افزایش قیمت گازوئیل در اروپا شده است.
یک خبرگزاری آمریکایی نوشت که این واردات در ماه ژوئن (خرداد ــ تیر) با رسیدن به بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه در روز به بالاترین سطح خود از ماه مارس (اسفند ــ فروردین) رسید.