به گزارش پایگاه خبری سلام بازار، ، محسن عباسی با بیان اینکه هدف از تشکیل انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان گوشت، ساماندهی واحدهای توزیع گوشت در استان تهران بوده است، گفت: پیش از راهاندازی این انجمن شاهد حضور افراد فاقد صلاحیت و بدون شناسنامه سلامت در این صنف بودیم که اقدام به توزیع گوشتهای ناسالم میکردند.
وی ادامه داد: در قالب تعامل با دامپزشکی گواهی عضویت برای اعضای صنف صادر شده که از این طریق محل فعالیت و نام نشان صنفی آنها مشخص است.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان گوشتی خام (سفید و قرمز) استان تهران با بیان اینکه تمامی فرآوردههای گوشتی خام در سطح استان تهران توسط اعضای این انجمن و افراد دارای صلاحیت توزیع میشود، گفت: این انجمن دارای مجوز از سازمانهای مربوطه است و از طریق واحدهای تولیدی گوشت و اقلام پروتئینی با کیفیت بالا در سریعترین زمان ممکن و با قیمت مناسب به دست مصرف کننده اصلی میرسد.
عباسی یادآور شد: در زمانهای خاص از جمله عید نوروز، ماه رمضان، ماه محرم و صفر اقلام پروتئینی به شکل ویژه و با قیمت مناسبتر بین مصرف کنندگان توزیع میشود.
وی افزود: انجمن توزیع کنندگان گوشت خام با استفاده از نخبگان و واحدهای صنفی مجاز و مجهز توانایی دارد تا گوشت گرم داخلی را همانند گوشتهای وارداتی توزیع کنند.