سکه ۹۷ میلیونشد
احتمال واریز مرحله دوم کالابرگ در ایام نوروز /منابع مالی این مرحله آماده شده است
رشد ۴ درصدی جابهجایی مسافر با ناوگان حمل و نقلی عمومی از آغاز طرح سفرهای نوروزی
مدیرکل بیمهگری و جذب منابع سازمان بیمه سلامت: ۹۵ درصد ایرانیها بیمه درمان دارند
اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ در نوروز
رهبر معظم انقلاب: آمریکاییها هرگز با تهدید ایران به جایی نخواهند رسید/ هر کس خباثتی انجام دهد سیلی سخت خواهد خورد
پزشکیان: در چرخش دوباره ایام، قدر خود را بالاتر و والاتر از آنچه هست، رقم خواهیم زد
رهبر انقلاب: شعار امسال «سرمایهگذاری برای تولید» است
رئیس سازمان برنامهوبودجه کشور از احتمال واریز مرحله دوم کالابرگ در ایام نوروز خبر داد و اعلام کرد که منابع مالی این مرحله آماده شده است.
دبیر انجمن اقتصادی و ملی صنایع لوازم خانگی ایران گفت: تولید لوازم خانگی در سال ۱۴۰۳ به ۲۰ میلیون قطعه افزایش یافته است.
بانک مرکزی از ابتدای سال جاری تا ۱۸ اسفندماه، برای واردات سه گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی و همچنین نیازهای خدماتی، مبلغ ۶۲ میلیارد و ۹۹۴ میلیون دلار تامین ارز کرده است.
مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای از جابهجایی بیش از ۵۴۵ میلیون تُن بار طی ۱۱ ماهه سال جاری از طریق شبکه حمل و نقل جادهای در کشور خبر داد.
همزمان با اجرای طرح کالابرگ مشمولان میتوانند تا سبد کالاهای اساسی شامل لبنیات، پروتئین و خواربار را از میان ۲۳۰ هزار فروشگاه و پلتفرمهای آنلاین انتخاب کنند
وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد که هیچ مشکلی در تأمین و توزیع کالاهای اساسی وجود ندارد و ذخایر استراتژیک کشور بر اساس برنامهریزیهای دقیق تأمین شده است.
رئیسجمهور در ادامه حل مشکلات معیشتی مردم را اصلیترین دغدغه دولت و حاکمیت عنوان کرد و افزود: ما چارهای نداریم جز اینکه مشکلات معیشتی مردممان را حل کنیم، امروز موضوع مسکن یکی از مشکلات اساسی مردم است، درحالیکه بسیاری افراد چندین مسکن دارند برخی همچنان فاقد مسکن هستند و از سوی دیگر دولتها سالهاست که بدنبال یافتن مسکنهای خالی برای وضع مالیات هستند.
حضرت آیت الله خامنهای فرمودند: از قطر انتظار بازگرداندن مطالبات ایران که از کره جنوبی به این کشور منتقل شد را داریم.
رهبر انقلاب بیان کردند: مردم مشکلات و توقعات به حقی دارند، اما راهپیمایی عظیم ملت در ۲۲ بهمن نشان داد که تهدید نرمافزاری دشمن بر این کشور و این ملت کارساز نبوده است.