تاریخ : سه شنبه, ۳۰ بهمن , ۱۴۰۳ Tuesday, 18 February , 2025
تبلیغات شما در این بخش قرار خواهد گرفت.
3

تعرفه برق افزایش نمی‌یابد

  • کد خبر : 12690
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۶
تعرفه برق افزایش نمی‌یابد
مدیر عامل شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران گفت: امسال افزایش تعرفه برق نداریم، اما مشترکان باید مراقب استفاده از وسایل پر مصرف باشند

به گزارش پایگاه خبری سلام بازار، مصطفی رجبی مشهدی در نشست خبری در حاشیه بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران و در پاسخ به خبرنگار اقتصادی ایرنا در خصوص وضعیت تامین برق برای تابستان آینده، ادامه داد: پیش‌بینی شده تابستان آینده از گرم‌ترین تابستان‌ها باشد و هر میزان دمای هوا افزایش یابد میزان مصرف برق هم بیشتر می‌شود.

وی ادامه داد: بر این اساس سناریوهای متعددی برای تابستان آینده تدارک دیده شده تا بتوان تابستانی با برق پایدار داشته باشیم.

سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: این برنامه شامل ۱۸۰ اقدام عملیاتی است که بخشی شامل افزایش ظرفیت نیروگاه‌های جدید و بخشی هم ناشی از همکاری خوب مردم خواهد بود.

رجبی مشهدی گفت: در بخش افزایش ظرفیت برنامه توسعه نیروگاه‌های حرارتی شامل گازی و سیکل ترکیبی است و علاوه بر آن نیز نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دستور کار قرار گرفته که ۹۰۰ مگاوات نیروگاه‌های مرسوم و آنهایی که قرارداد با وزارت نیرو دارند، می‌شود.

وی ادامه داد: چهار هزار و ۵۰۰ مگاوات هم ظرفیت جدید وارد شبکه برق خواهد شد.

لینک کوتاه : https://www.salaambaazaar.ir/?p=12690
محل قرار گیری تبلیغات شما

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها