منصور دیان اردستانی در گفتوگو با خبرنگار ایرنا در این رابطه بیان کرد: تامین امنیت غذایی مردم مهمترین محور فعالیتهای سازمان جهاد کشاورزی قم است و در همین راستا طی یک سال گذشته ۳۲ هزار تُن گوشت قرمز در این استان تولید شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیتهای دامداران قمی در زمینه پرورش گاو شیری صنعتی و سنتی اشاره کرد و افزود: طی یک سال گذشته تعداد ۲۹ هزار و ۷۰۰ راس گاوشیری اصیل (کل گله) در گلههای صنعتی و نیمه صنعتی استان موجود بود و ۱۲۸ هزار و ۳۰۴ تُن شیر در قم تولید شد.
وی ادامه داد: همچنین طی مدت یاد شده تعداد پنج هزار و ۹۰۰ راس گاوشیری دورگ(کل گله) در استان قم موجود بوده که میزان تولید شیر حاصل از آنها به ۲۰ هزار و ۲۹۲ تُن رسیدهاست. در مجموع طی یک سال گذشته با احتساب ۲ هزار و ۱۷۷ تُن شیرخام حاصل از سایر دامهای شیری(دام سبک وشتر) در کل مجموع شیر تولیدی استان به میزان ۱۵۰ هزار ۷۷۳ تُن بودهاست









