به گزارش پایگاه خبری سلام بازار، علیرضا رفیعیپور، معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد شهدای این ایام، بر نقش حیاتی دامپزشکی در تأمین امنیت غذایی کشور تاکید کرد و افزود: وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت خطیر تأمین امنیت غذایی را برعهده دارد و سازمان دامپزشکی نیز در حوزه پروتئین حیوانی، تضمینکننده سلامت فرآوردههای خام دامی است.
تامین روزانه هزاران تن فرآورده دامی تحت نظارت دامپزشکی
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به فعالیتهای روزانه همکاران دامپزشکی در سراسر کشور اظهارداشت: روزانه بیش از ۷۵۰۰ تن مرغ، ۳۶ هزار رأس دام سبک و ۴۸۰۰ رأس دام سنگین در کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی ذبح شده، که در مجموع بیش از یکهزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز و مرغ گرم برای مصرف مردم تولید و توزیع میشود.
وی تصریح کرد: از این میزان تولید، حدود یکهزار و ۵۰۰ تن مرغ گرم روزانه به تهران منتقل شده، همچنین ذخایر راهبردی کشور شامل ۱۲ هزار تن گوشت گاو و گوساله، ۶ هزار تن گوشت گوسفند، ۶۴ هزار تن گوشت مرغ و ۷۰۰ تن گوشت گاومیش در سردخانهها موجود است که در مواقع ضروری برای تنظیم بازار عرضه میشود.
رفیعی پور با اشاره به تولید سالانه حدود ۱۸ میلیون تن فرآورده دامی شامل گوشت قرمز، مرغ، تخممرغ، شیر، عسل و آبزیان، گفت: این میزان تولید، سرانه مصرف هر ایرانی را به ۱۰ تا ۱۲ کیلو گوشت قرمز، ۳۳ تا ۳۵ کیلو مرغ، ۱۴ تا ۱۵ کیلو تخممرغ، ۱۰۹ تا ۱۲۰ کیلو شیر و لبنیات و ۱ تا ۱.۵ کیلو عسل میرساند.
وی افزود: فرآوردههای خام دامی تحت نظارت کامل دامپزشکی، از محل تولید تا عرضه، با کیفیت و سلامت بالا به دست مصرفکننده میرسد.









