تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴ Friday, 5 December , 2025
تبلیغات شما در این بخش قرار خواهد گرفت.
2

طی کردن مسیرترقی به صورت پله به پله از شاگردی تا کارآفرینی

  • کد خبر : 6426
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۳
طی کردن مسیرترقی به صورت پله به پله از شاگردی تا کارآفرینی

  گفتگ.»ندا فرمایشی به گزارش پایگاه خبری سلام بازار، محسن مهران یکی از کارآفرینان موفق شهر قم است که با تلاش و کوشش فراوان توانسته اشتغال دائم و خوبی را در زمینه ی قنادی ایجاد کند ؛این کارآفرین کار خود را از سن کم و با کارگری در کارگاه شیرینی پزی شروع کرد و به […]

 

گفتگ.»ندا فرمایشی

به گزارش پایگاه خبری سلام بازار، محسن مهران یکی از کارآفرینان موفق شهر قم است که با تلاش و کوشش فراوان توانسته اشتغال دائم و خوبی را در زمینه ی قنادی ایجاد کند ؛این کارآفرین کار خود را از سن کم و با کارگری در کارگاه شیرینی پزی شروع کرد و به دلیل علاقه و پشتکار، این کار را زود یاد گرفت ، لذا در این خصوص گفتگویی  با این کارآفرین انجام داده ایم  تا نکات و تجربیات مهم پیشرفت و موفقیت خود را در اختیار جوانان و نوجوانان جویای کار قرار دهد.

محسن مهران در این خصوص اینگونه پاسخ داد که بعد از گذراندن حدود ۸ سال شاگردی در شغل  قنادی تصمیم گرفتم تا کم کم ، تولید شیرینی برای خودم شروع کنم و از ابتدا تصمیم گرفتم تا به صورت پله به پله پیشرفت کنم تا سرد و گرم کار را خوب درک نمایم.

و ی با بیان اینکه در این مدت هم سعی کردم اخلاق و مردم داری خوبی داشته باشم تا بتوانم کاسب ماندگاری شوم  گفت: از سال ۸۰ تا ۸۴ کار خود را ادامه دادم و در سال ۸۴ برای توسعه ی کار خود نیاز به وام داشتم که به کمیته امداد مراجعه کردم و با استقبال خیلی خوب این نهاد مواجه شدم و با تشویق و حمایت های این نهاد و گرفتن وام توانستم کار خود را توسعه داده و مسیر کار خود را به خوبی پیش ببرم و در سالهای بعد هم این نهاد حمایت های مشاوره ای خود را برای من نگه داشت.

مهران ادامه داد: در طی این سالها با وجود مشکلات اقتصادی و چالش های  تولید نگذاشتم که مشکلات بر من غلبه کند و پر قدرت در مسیر ایستادم و اشتغالزایی نیروهای خودم را حفظ کرده و به این فکر می کردم که خانواده هایی که در مجموعه کار من هستند باید انگیزه ی کاری آنها به خوبی حفظ شود و این شد که لذت کارآفرینی را چشیدم و در این راستا تلاش خود را مضاعف کردم و باعث شد که پیشرفت کارم چند برابر شود و همچنین برکت زندگی ام نیز بیشتر شود.

وی بیان داشت: هم اکنون در مجموعه قنادی به صورت کامل ۱۸ نفر به طور ثابت مشغول به کار هستند و توصیه مهم من به علاقه مندان به کار این است که هر کاری را که می خواهند شروع کنند سعی کنند کار با علاقه انتخاب کنند بر حسب توانایی هایی که دارند و اصلا نا امید نشوند و با جدیت کار را شروع کنند و سعی کنند تا همه ی مراحل کار را خوب بشناسند و نگران این نباشند که کم کم پیشرفت کنند چرا که برای آینده ی هر شغلی این روش محکم تر و معتبرتر است .

این کارآفرین موفق در پایان افزود: بنده  تشکر فراوان دارم از کسانی که در این مسیر باعث شدند تا۶ سال متوالی به عنوان کار آفرین برتر معرفی شوم و همچنین تشکر ویژه از کمیته امداد که در همه ی زمینه ها با من و دیگر جوانان همکاری لازم و خوب را انجام می دهد.

 

 

لینک کوتاه : https://www.salaambaazaar.ir/?p=6426
  • ارسال توسط :
  • 85 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای طی کردن مسیرترقی به صورت پله به پله از شاگردی تا کارآفرینی بسته هستند
محل قرار گیری تبلیغات شما

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.

برچسب ها