تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴ Friday, 5 December , 2025
تبلیغات شما در این بخش قرار خواهد گرفت.
4

هدف گذاری تولید ۲۰ هزار تن گوشت ماهیان خاویاری در برنامه هفتم توسعه

  • کد خبر : 15273
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۱
هدف گذاری تولید ۲۰ هزار تن گوشت ماهیان خاویاری در برنامه هفتم توسعه
سرپرست شیلات ایران گفت: تولید ۱۴۰ تن خاویار و ۲۰ هزار تن گوشت ماهیان خاویاری در برنامه هفتم توسعه در کشور هدف‌گذاری شده است.

به گزارش پایگاه خبری سلام بازار، حمزه رستم‌پور، سرپرست شیلات ایران، روز پنجشنبه در دومین روز سفر به استان هرمزگان و بازدید از مزرعه ۵۰ تنی ماهیان خاویاری در اسلام آباد رودان، با اشاره به اینکه استان‌های مازندران و گیلان رتبه اول و دوم کشور در تولید گوشت ماهیان خاویاری و خاویار را به خود اختصاص داده‌اند اظهار کرد: اکنون ۲۰ استان کشور در حوزه استحصال گوشت ماهیان خاویاری و ۱۲ استان در بخش استحصال خاویار فعالیت جدی دارند و استان هرمزگان می‌تواند در بحث‌های کیفی و کمی از جایگاه ویژه ای برخوردار باشد.

معاون وزیر جهادکشاورزی اظهار کرد: پرورش ماهی خاویاری در شهرهای غیرساحلی، افزایش سهم پروتئین آبزیان در سبد غذایی شهرهای غیرساحلی، حرکت در مسیر تامین و ارتقای امنیت غذایی، استفاده چندمنظوره از منابع آب شیرین، افزایش بهره‌وری و فعال‌سازی ظرفیت‌های جدید توسعه آبزی‌پروری استان، ایجاد تنوع گونه‌ای در پرورش آبزیان، افزایش بهره‌وری و تولید و رونق معیشت کشاورزان از مهم‌ترین مزایای اجرای طرح پرورش ماهی خاویاری در هرمزگان است.

رستم‌پور، هرمزگان را یکی از استان‌های مهم شیلاتی کشور برشمرد و گفت: اختصاص بیش از یک چهارم تولیدات شیلاتی کشور به این استان بیانگر اهمیت شیلات در استان هرمزگان است

لینک کوتاه : https://www.salaambaazaar.ir/?p=15273
محل قرار گیری تبلیغات شما

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها