تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴ Friday, 5 December , 2025
تبلیغات شما در این بخش قرار خواهد گرفت.
3

رئیس کل گمرک: تمام برندهای موبایل در حال حاضر اجازه واردات دارند

  • کد خبر : 16227
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۰
رئیس کل گمرک: تمام برندهای موبایل در حال حاضر اجازه واردات دارند
رئیس کل گمرک گفت: در ارتباط با واردات تلفن همراه هیچ ممنوعیتی برای هیچ برندی دیگه وجود ندارد و تمام برندها موبایل در حال حاضر اجازه واردات دارند.

به گزارش پایگاه خبری سلام بازار، فرود عسگری رئیس سازمان کل گمرگ ایران در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت واردات آیفون از طریق گمرکات کشور اظهار داشت:در ارتباط با واردات تلفن همراه هیچ ممنوعیتی برای هیچ برندی دیگه وجود ندارد و تمام برندها موبایل در حال حاضر اجازه واردات دارند.

وی ادامه داد: تمامی برندها در حال حاضر اجازه ورود به کشور را دارند به شرطی که صاحبان کالا برند خود را ثبت سفارش کنند.

او بیان کرد: تکلیف واردات موبایل هم مشخص است چراکه جزئیات مربوط به میزان ورودی در قانون بودجه و جدول تعرفه ذکر شده و گمرک هم طبق روال سال‌های گذشته، کارهای ترخیص را انجام می‌دهیم.

او در پاسخ به این سوال که چه تعداد آیفون وارد شده گفت: اگرچه آمار دقیقی در اختیار ندارم، اما برای هر برندی که ثبت سفارش وزارت صنعت، معدن و تجارت را انجام دهد، ما ترخیص را مطابق آن پیش خواهیم برد.

لینک کوتاه : https://www.salaambaazaar.ir/?p=16227
محل قرار گیری تبلیغات شما

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها