تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴ Friday, 5 December , 2025
تبلیغات شما در این بخش قرار خواهد گرفت.
5

رهبر معظم انقلاب: به ملت ایران تبریک عرض می‌کنم/ رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • کد خبر : 16482
  • ۰۵ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۸
رهبر معظم انقلاب: به ملت ایران تبریک عرض می‌کنم/ رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در سومین پیام تصویری پس از تهاجم رژیم صهیونیستی به کشور فرمودند: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد.

به گزارش پایگاه خبری سلام بازار، رهبر معظم انقلاب اسلامی در سومین پیام تلویزیونی به مردم، پیروزی ملت ایران بر رژیم صهیونیستی و ضربات مهلک نیروهای مسلح به این رژیم و همچنین پیروزی بر رژیم آمریکا و سیلی سخت جمهوری اسلامی به آن در برابر حمله بدون دستاورد آنها به مراکز هسته‌ای ایران را در خور تبریک دانستند و با تأکید بر اینکه تبریک سوم، تبریک اتحاد و اتفاق فوق‌العاده ملت ایران است، در خصوص اظهارات گستاخانه رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر تسلیم ایران، گفتند: این اظهارات حقیقت دشمنی آنها با ملت ایران را افشا و مشخص کرد بهانه‌های آنها همچون هسته‌ای، موشکی و حقوق بشر در واقع برای پنهان کردن این واقعیت است که به کمتر از تسلیم ملت ایران راضی نمی‌شوند. البته ملت ایران همواره عزیز و پیروز است و هرگز چنین اتفاقی نخواهد افتاد و این مهمل‌گویی رئیس‌جمهور آمریکا که برای دهان او هم خیلی بزرگ است، مایه استهزاء افراد خردمند و دانا است.

ایشان پاسخ کوبنده ایران به رژیم صهیونیستی و آمریکا را نشان‌دهنده این واقعیت خواندند که در آینده نیز هر تعرضی صورت بگیرد هزینه دشمنی و تعرّض هزینه‌ای بالا برای متجاوز خواهد بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این پیام با گرامیداشت یاد شهیدان گرانقدر و سرداران و دانشمندان ارزشمند شهید، خطاب به ملت گفتند: این پیروزی چند تبریک لازم دارد. یک تبریک، پیروزی بر رژیم جعلی صهیونیستی است که با وجود آن همه هیاهو و ادعا در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا در آمد و لِه شد.

ایشان با تأکید بر اینکه توانایی جمهوری اسلامی در وارد کردن چنین ضربات کوبنده‌ای در مخیّله صهیونیست‌ها نمی‌گنجید، افزودند: نیروهای مسلح ما به کمک الهی توانستند از دفاع چند لایه و پیشرفته آنها عبور و بسیاری از مناطق شهری و نظامی آنها را زیر فشار موشک‌ها و تهاجم قوی سلاح‌های پیشرفته خود با خاک یکسان کنند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کردند: رژیم صهیونیستی باید بداند که تعرض به جمهوری اسلامی هزینه سنگینی برای آن خواهد داشت که بحمدالله این اتفاق افتاد و افتخار آن متعلق به نیروهای مسلح و مردم عزیزمان است که این نیروها را در درون خود پرورش داده و با پشتیبانی، دست آنها را برای چنین کار بزرگی، باز و قوی کردند.

ایشان تبریک دوم به ملت ایران را مربوط به پیروزی بر رژیم آمریکا خواندند و خاطرنشان کردند: رژیم آمریکا وارد جنگ مستقیم شد چرا که احساس کرد اگر وارد نشود رژیم صهیونیستی به‌کلی نابود خواهد شد بنابراین برای نجات رژیم وارد شد اما هیچ دستاوردی از این جنگ نداشت.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای حمله به مراکز هسته‌ای کشورمان را در خور پیگیری جزایی مستقل در دادگاهی بین‌الملل خواندند و افزودند: البته آنها هیچ کار مهمی نتوانستند انجام دهند و بزرگ‌نمایی غیرمتعارف رئیس‌جمهور آمریکا نشان‌دهنده احتیاج او به پوشاندن حقیقت مهمِ پیروزی جمهوری اسلامی بود.

ایشان با اشاره به سیلی سخت و متقابل جمهوری اسلامی به آمریکا با حمله پایگاه مهم آنها در منطقه یعنی العُدید، خاطرنشان کردند: آمریکایی‌ها که حمله خود را بزرگنمایی کردند در قبال پاسخ ایران دست به کوچک‌نمایی زدند در حالی که این اتفاق بزرگی است که نشان داد جمهوری اسلامی به مراکز مهم آمریکا در منطقه دسترسی دارد و در وقت مقتضی علیه آنها اقدام می‌کند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کردند: این حادثه در آینده نیز قابل تکرار است و هر زمان تعرّضی صورت بگیرد، هزینه بالایی برای دشمن و متعرّض در پی خواهد داشت.

رهبر معظم انقلاب با اشاره به خودداری مقام‌های سابق آمریکا از بیان عریان این واقعیت و پنهان کردن آن زیر الفاظ، خاطرنشان کردند: ملت ایران بداند که علت معارضه با آمریکا خواست و اهانت بزرگ آنها برای به تسلیم کشیدن ایران است که البته چنین اتفاقی هرگز نخواهد افتاد.

ایشان ملت ایران را ملتی بزرگ و ایران را کشوری قوی، پهناور و برخوردار از تمدن کهن و ثروت فرهنگی و تمدنی صدها برابر بیشتر از آمریکا و امثال آن خواندند و افزودند: با وجود این حقایق، انتظار تسلیم ایران در برابر کشوری دیگر، یکی دیگر از مهمل‌گویی‌های غلط است که یقیناً مایه استهزاء افراد دانا و خردمند واقع خواهد شد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پایان تأکید کردند: ملت ایران عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود و به توفیق الهی عزت و شرف آن محفوظ خواهد ماند.

لینک کوتاه : https://www.salaambaazaar.ir/?p=16482
محل قرار گیری تبلیغات شما

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها