تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴ Friday, 5 December , 2025
تبلیغات شما در این بخش قرار خواهد گرفت.
0

افراد مبتلا به آنفلوآنزا از مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک خودداری کنند

  • کد خبر : 17687
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۱
افراد مبتلا به آنفلوآنزا از مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک خودداری کنند
به گفته مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی کردستان، افراد مبتلا به آنفلوآنزا از مصرف خودسرانه آنتی خودداری کنند و کسانی که به صورت خفیف مبتلا شده‌اند، در خانه بمانند، مایعات مصرف و استراحت کنند.

به گزارش ‌پایگاه خبری سلام بازار، جهانبخش یوسفی اظهار کرد: توجه به افزایش آمار مبتلایان به آنفلوآنزا در استان، مردم در اماکن پرازحام و شلوغ، از ماسک استفاده کنند.

وی با بیان اینکه تا زمان گردش ویروس، واکسن موثر است، ادامه داد: واکسیناسیون تا ۷۰ درصد در کودکان و ۴۵ درصد در بزرگسالان، باعث کاهش موارد بستری می‌شود.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی کردستان، ویروس آنفلوآنزا را چهار نوع و گونه شایع آن را نوع A اعلام و اضافه کرد: امسال براساس گزارش وزارت بهداشت، سویه‌های این بیماری قدرت سرایت بیشتری پیدا کرده و به دنبال آن، تعداد بستری‌شدگان، به ویژه بیماران پرخطر افزایش یافته است.

یوسفی یادآور شد: تب بالا، تنگی نفس، درد قفسه سینه، کوفتگی و استمرار سرفه و اسهال از علائم آنفلوآنزا بوده و نکته قابل توجه، آنی بودن بروز علائم است.

وی افزود: افراد با علائم شدید و گروه‌های پرخطر از جمله کودکان زیر پنج سال، سالخوردگان، زنان باردار و کسانی که بیماری‌های زمینه‌ای دارند باید مراقب باشند و به مراکز درمانی مراجعه کنند.

دکتر خالد رحمانی معاون امور بهداشتی دانشگاه، با اشاره به افزایش موارد ابتلا به بیماری‌های ویروسی تنفسی اظهار کرد: استفاده از ماسک، شست‌وشوی مرتب دست با آب و صابون و رعایت فاصله در محیط‌های عمومی از اصول مهم پیشگیری است.

وی افزود: در مراجعه به مراکز درمانی مانند بیمارستان یا درمانگاه، حتما از ماسک استفاده شود.

رحمانی تصریح کرد: این بیماری‌ها اغلب ویروسی‌اند و به‌طور کلی نیاز به آنتی‌بیوتیک ندارند. بنابراین نباید آنتی‌بیوتیک را خودسرانه مصرف کرد یا از پزشک اصرار به تجویز آن داشت. تنها در صورتی که در شرح‌حال و معاینه بالینی، مانند مشاهده ترشحات چرکی در حلق، نشانه‌ای از عفونت باکتریال وجود داشته باشد، پزشک اقدام به تجویز آنتی‌بیوتیک می‌کند.

لینک کوتاه : https://www.salaambaazaar.ir/?p=17687
محل قرار گیری تبلیغات شما

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها